Welkom

Wij heten u van harte welkom op De Beiaard. Fijn dat u onze website bezoekt!

Basisschool de Beiaard is een mooie school in het zuiden van Oosterhout. Met onze 185 basisschoolleerlingen, 30 peuters en voor- en naschoolse opvang in het gebouw zorgen we voor een gezellige rustige sfeer waar welbevinden en leren centraal staat. Ons motto ‘vanuit een veilig, warm nest vlieg je het best’ willen we uitdragen naar kinderen, ouders en personeelsleden.

We hopen dat onze website dit uitstraalt, maar veel liever willen we dat u dit ook ervaart. Daarom bent u, samen met uw kind(eren) van harte welkom om langs te komen. Om één van onze activiteiten te bezoeken, om eens in de klas van uw (klein)zoon of dochter te kijken, om te helpen bij één van onze buitenschoolse activiteiten of natuurlijk om informatie te krijgen over de Beiaard als mogelijke school voor uw kind. U mag altijd bellen voor een afspraak. We zien u graag op de Beiaard!

Schoolapp

De Beiaard heeft een eigen schoolapp die u gratis kunt downloaden in de google playstore of de appstore. In deze app kunt u relevante en actuele informatie over onze school vinden. Voor enkele onderdelen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze kunt u verkrijgen bij de directie van de school!

Scholen op kaart

Meer informatie over onze school kunt u ook vinden op:

http://www.scholenopdekaart.nl/basisscholen/9111/RK-Basisschool-De-Beiaard-Harlekijn?presentatie=1&sortering=2

IMG-20150904-WA0002